🦁 Download hier mijn gratis e-book 🦁

Contact

Heb je interesse in mijn coaching? Of wil je graag eerst kennismaken en kijken of we een klik hebben? Neem contact op via whatsapp, email of het contactformulier. Ik bel of mail je zo snel mogelijk terug. Ben je werkgever en op zoek naar de juiste begeleiding voor je medewerker? Neem ook dan gerust contact met mij op.

Heb je een vraag, kijk hieronder bij veelgestelde vragen. Een andere vraag? Stel hem en ik geef je zo snel mogelijk antwoord. 

* Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om en delen deze niet met derden.

Contactgegevens

Lizette Brands coaching

06 247 00 232

lizette@lizettebrands.nl

KVK: 74011243

Spoorbaan 56, Goirle

Locatie

Voor onze gesprekken kunnen we terecht bij mij in de praktijk aan huis in Goirle. Je kunt vrij parkeren in de straat. Ik heb geen wachtruimte en verzoek je daarom vriendelijk niet eerder dan vijf minuten voor onze afspraak te komen. Spreken we wandelcoaching af, dan stem ik steeds de ontmoetingsplek met je af op een parkeerplaats bij een natuurgebied in de buurt.

Ook kunnen we digitaal afspreken, dan stuur ik je een link voor ons gesprek.

Veelgestelde vragen

Onder ‘Diensten’ heb ik zo goed mogelijk geprobeerd vanalles toe te lichten. Toch nog een vraag, kijk of het hierbij staat of stel mij de vraag.

Hoe ziet een traject eruit?

Meestal starten we met een kennismaking en intake. Die is gratis, vrijblijvend en via beeldbellen. En twijfel je over welk traject het beste bij je past, daar geef ik dan ook een advies over. Vervolgens start je traject, dat bestaat uit een aantal gesprekken, meestal in een ritme van iedere twee weken. Ik zeg altijd, het duurt zolang als nodig en nooit langer dan nodig. Ik hou van efficiëncy en stop zoveel mogelijk in de tijd die we samen aangaan. Hoe intensiever jij met je traject omgaat, des te meer resultaat zul je gaan ervaren tijdens en na het traject

Afhankelijk van jouw keuze in het soort traject hebben we een afgesproken aantal gesprekken met elkaar. Bij voorkeur plannen we die meteen vooruit, zodat je weet waar je aan toe bent. De gesprekken duren ongeveer een uur. Naast de gesprekken krijg je vaak opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan. Hoeveel tijd dat nodig heeft, kan ik je niet op voorhand zeggen, omdat alle trajecten maatwerk zijn. Je kunt ervan uit gaan dat je zeker een uur per week concreet bezig bent met het traject. Hoe intensiever je het zelf oppakt, des te vlotter en groter zullen je resultaten zijn.

Ik nodig je uit voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Deze kun je eenvoudig hier aanvragen. Stel me dan al je vragen en ervaar zelf of wij een klik hebben.

Het praktische verschil is dat het Terug in Balans traject van 3 maanden korter duurt en voordeliger is dan het Herstel en Balans traject van 6 maanden. Dat is natuurlijk niet voor niets. Het voornaamste verschil dat voor jou belangrijk is, is dat een traject beter bij je past afhankelijk van de mate waarin jij last hebt van stressklachten. Ben je uit balans, gestresst, gejaagd, misschien al eens kort ziek gemeld van je werk en kun je een steun gebruiken om uit die stress te komen. Dan is Terug in Balans geschikt voor jou. Merk je dat de klachten al meerdere maanden aanhouden en heb je er vaak ook steeds meer fysieke klachten door, eventueel met een ziekmelding op je werk, dan is het intensievere Herstel en Balans traject beter geschikt. Dan is er namelijk meer ‘werk aan de winkel’. We gaan dan ook eerst een basis niveau van ontspanning en rust creëren, zodat je fit genoeg bent om te werken aan jouw persoonlijke groei. 

 

Ik laat je echt niet zomaar los wanneer dat nog niet goed voelt voor je. Daar kunnen we altijd maatwerk vervolg en prijs voor afspreken. Maar ik weet inmiddels goed hoe lang we nodig hebben om jouw doel te bereiken en daar zijn de trajecten op gebaseerd. 

Echte verandering kost tijd en energie en één gesprek is geen quick fix. Vind je het lastig om je meteen te verbinden aan een traject, neem dan contact met me op. Samen bespreken we de mogelijkheden. 

Een psycholoog helpt iemand met psychische problemen, zoals angststoornissen. Hij of zij stelt een diagnose en richt zich tijdens de behandeling op het verleden en op het ontstaat van klachten, om hedendaags gedrag te verklaren. Vervolgens stelt de psycholoog een behandelplan op om gedragspatronen te veranderen. Een coach stelt geen diagnose, kijkt naar wat er op dit moment gebeurt en is gericht op de toekomst. Een coach helpt bij het verkrijgen van inzichten en begeleidt persoonlijke ontwikkeling. Dat is een meer oplossingsgerichte aanpak.

We plannen alle gesprekken in overleg. Dit kan ook prima in de avonden en incidenteel zelfs in een weekend, zonder extra kosten. Ook de locatie stemmen we samen af. Dit kan namelijk digitaal, bij mij in de praktijk in Goirle, op de Regte Heide in Goirle voor wandelcoaching of ik kom naar je toe.

We plannen alle afspraken in overleg met elkaar in. De aangegeven duur is een goede indicatie en een gemiddelde. Door omstandigheden, bijvoorbeeld door een vakantie, kan je traject wat langer in beslag nemen. Het aantal gesprekken in een traject is wel waar je op mag rekenen.

Ja, dat kan wanneer je als particulier het traject zelf betaalt. Je kunt in maximaal drie gelijke termijnen betalen, namelijk eentje vooraf en dan één of twee tijdens je traject. Dat spreken we in overleg vooraf met elkaar af.

Werkgevers hebben vaak een vitaliteits- of ontwikkelbudget beschikbaar om te investeren in de gezondheid en het werkgeluk van hun medewerkers. Informeer bij je leidinggevende of HR adviseur naar de mogelijkheden voor persoonlijke coaching. Ik ben geen zorgverlener en heb derhalve geen afspraken met verzekeraars.

Wanneer je werkgever een akkoord heeft gegeven, en dat mag gewoon per mail, gaan wij met het traject van start. Ik ontvang in dat geval ook graag de gegevens van je werkgever, zodat ik de factuur rechtstreeks kan versturen. Onze gesprekken zijn volledig vertrouwelijk. Om die reden deel ik geen inhoudelijke informatie met je werkgever. Het is aan jou of jij dat wel wilt doen. Eventuele verslaglegging op het proces kan ik na jouw nadrukkelijke goedkeuring opstellen en delen.

Geen probleem! Mail mij even op lizette@lizettebrands.nl en we bespreken samen welke informatie erop moet komen te staan. Vervolgens maak ik handmatig een factuur voor je op. Zodra je akkoord hebt voor het traject, gaan we gewoon meteen van start met de gesprekken. Ik begrijp namelijk heel goed dat de financiële afwikkeling bij werkgevers soms minder snel gaat dan je hoopt. 

Vind je de foto’s op deze website ook zo mooi? Grote dank aan Saartje Timmermans fotografie voor de foto’s en bewerking.