🦁 Download hier mijn gratis e-book 🦁

Tarieven en werkwijze

Voor vrouwen die worstelen met stress en burn-out klachten is het vinden van de juiste begeleiding essentieel. Als jouw coach ben ik er om jou te steunen op jouw reis naar herstel van balans.

Hoe ziet mijn begeleiding eruit?

Een klik met je coach is essentieel voor een succesvol traject. De intake is het moment waarop we elkaar via beeldbellen beter leren kennen en bespreken waar je momenteel staat en waar je naartoe wil. Tijdens dit gratis gesprek stel ik vragen om je situatie zo duidelijk mogelijk in beeld te krijgen. Als afsluiting van de intake geef ik je advies over welk traject volgens mij het beste bij je past.

In onze gesprekken draait het om jou. Ik neem de tijd om aandachtig naar jouw verhaal te luisteren. Onze gesprekken zijn volledig vertrouwelijk

Mijn aanpak is flexibel en op maat. Ik heb een toolbox vol verschillende methoden (o.a. oplossingsgericht coachen, RET, ACT, mindfulness). Dit zijn vaktermen waar jij niets mee hoeft, ik kies steeds intuïtief welke het beste bij jou past. Dit betekent dat de inhoud van mijn coaching altijd aansluit bij jouw unieke behoeften.

Tussen de sessies door ga je aan de slag met reflectieopdrachten, praktische oefeningen en soms uitdagende actiepunten. Echte verandering komt namelijk niet door er enkel over te praten; dat gebeurt door te oefenen, experimenteren en uiteindelijk ook gewoon te doen.

wandelcoach Tilburg, stresscoaching

Aan het einde van je traject heb jij niet alleen de antwoorden op je coachvraag gevonden, maar ook een helder beeld van wat je wilt, wat je anders wilt en hoe je dat kunt bereiken en volhouden.

Samen zorgen we ervoor dat jij jouw ideale balans creëert, je de stressklachten voorgoed achter je laat en jij jouw leven met meer plezier, vertrouwen en rust ervaart.

Focus niet op het veranderen van het oude, maar op het bouwen van het nieuwe

Prijzen

Terug in Balans traject

terug in balans, burn-outcoach

Persoonlijk traject van 3 maanden

590 Euro

Herstel en Balans traject

herstel en balans, burn-outcoach

Intensief traject van 6 maanden

1090 Euro

* Coachgesprekken duren ongeveer een uur.

* Twijfel je over welk traject het beste bij je past? Bel of mail me met je vragen en ik denk graag met je mee.

* Voor werkgevers en opdrachtgevers: Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21 % btw.

* Voor particulieren: Alle genoemde prijzen inclusief 21% btw

Bijkomende kosten

Ik woon in Goirle (bij Tilburg) en vanuit daar doe ik mijn werk. Wil je dat ik naar je toe kom? Dat kan; binnen een straal van 10 km van Goirle (postcode 5051 EV) reken ik er geen extra kosten voor. Buiten die straal reken ik 40 cent per extra kilometer.

Vergoedingen

Bijna iedere werkgever heeft budget beschikbaar voor de gezondheid en ontwikkeling van haar medewerkers. Vraag je leidinggevende of HR adviseur of je werkgever wil investeren in jouw groei en inzetbaarheid.

Bent u een werkgever of opdrachtgever?

Speciaal voor werkgevers en opdrachtgevers bied ik maatwerk aan, zodat de begeleiding precies past bij uw behoeften. Kijk voor meer informatie over deze mogelijkheden hier.