🦁 Download hier mijn gratis e-book 🦁

Van stress naar werkgeluk

Steeds meer medewerkers hebben te maken met stress en burn-out klachten, wat leidt tot verminderd werkgeluk, wat kan leiden tot lagere productiviteit en (dreigend) langdurig verzuim. Als gediplomeerd coach ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen die uit balans dreigen te raken. Mijn coaching is op maat gemaakt voor stressmanagement en burn-outpreventie, met duurzame resultaten.

burn-out coach, wandelcoach Tilburg

Ik begrijp goed hoe kostbaar de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers zijn voor het succes van uw organisatie. Als ervaren HR professional heb ik de afgelopen jaren veel jonge vrouwen zien worstelen met levensuitdagingen, vooral in hun 20-er en 30-er jaren. Of het nu gaat om een andere baan, studie, verhuizing, relatie, zwangerschap of moederschap; er gebeurt vanalles waardoor veel vrouwen juist in die levensfase uit balans raken. Dat is niet erg, zolang ze ook weer kunnen terugveren. Alleen dat lukt niet altijd. Bijvoorbeeld door de druk die zij zichzelf opleggen, de verwachtingen die zij hebben, of die juist anderen hebben of die door social media wordt ervaren verliezen steeds meer vrouwen hun evenwicht erin.

Dit moet anders! Daarom bied ik coaching die speciaal gericht is op het verminderen van stress en burn-out klachten en het vergroten van werkgeluk voor deze specifieke doelgroep.

Ik begeleid vrouwen die deze klachten ervaren en waar werk een belangrijke rol speelt. Vaak hebben zij beperkte regelmogelijkheden in hun functie, zoals verplichte aanwezigheid, en ervaren zij een hoge werkdruk, bijvoorbeeld door een tekort aan collega’s.

Een volledig coachtraject kost gemiddeld nog niet de helft van slechts één maand verzuim

De toegevoegde waarde van coaching

Mijn begeleiding helpt uw medewerkers om balans in hun leven te herstellen door te leren keuzes maken en het ontwikkelen van vaardigheden die helpen bij het effectief omgaan met stress, zodat zij de weg naar rust, vertrouwen en plezier in het leven èn in het werk weer vinden. Met voor u als resultaat:

burn-out preventie Tilburg

Waarom mijn coaching?

Mijn coaching richt zich op een breed scala van uitdagingen, zoals werk-privé balans, time management, persoonlijke effectiviteit, perfectionisme en leren loslaten, assertiviteit, grenzen stellen en zelfvertrouwen. 

Voor meer details over mijn werkwijze kunt u hier kijken. En voor meer informatie over mij als persoon, bezoek mijn Over-mij-pagina. Uiteraard kom ik ook graag bij u langs voor een goed gesprek.

rust vinden bij stress

Wat ik te bieden heb

Ik bied twee verschillende coachingtrajecten voor individuele medewerkers en maatwerk speciaal voor werkgevers.

Terug in Balans traject

Persoonlijk traject van 3 maanden

Dit past goed wanneer uw medewerker zichtbaar worstelt met stress. Er een life event geweest en zij heeft sindsdien moeite met overeind blijven. De stressklachten uiten zich in verminderde energie en betrokkenheid, uw medewerker komt geregeld negatief en geïrriteerd over en heeft moeite met veranderingen. Meestal is er sprake van dreigend verzuim of frequent kort verzuim als voorbode op langdurig verzuim. Dit traject dient ter preventie. 

590 Euro

Herstel en Balans traject

Intensief traject van 6 maanden

Dit past goed wanneer een medewerker al langere tijd stressklachten ervaart. U heeft er al eens gesprekken over gehad met haar, maar helaas ziet u geen verbetering. Uw medewerker lijkt in een negatieve spiraal vast te zitten. De stress uit zich steeds vaker in zwaardere fysieke klachten naast de eerste waarschuwingssignalen. Er is meestal sprake van (dreigend) langdurig verzuim en actie is op korte termijn nodig. Dit traject zet met name in op herstel.

1090 Euro

Maatwerk begeleiding

Ik begrijp dat elke organisatie uniek is. Daarom bied ik ook op maat gemaakte begeleiding die past bij uw specifieke behoefte en doelstellingen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • een individueel maatwerktraject;
  • begeleiding van een team of groep medewerkers;
  • de geboden trajecten aanvullen met contacten met leidinggevende en/of driegesprekken.

 

Na een gesprek maak ik graag een voorstel voor u.

Prijs op aanvraag

Losse intake en onderzoek

Een gewone intake en kennismaking zijn gratis. Soms is het echter niet duidelijk hoe een medewerker het beste geholpen kan worden of lopen gesprekken tussen een medewerker en u als werkgever niet soepel. In dat geval bied ik uitgebreide intake en onderzoeksmogelijkheden, waarbij u – na akkoord van de  medewerker – inzicht krijgt in de problematiek en mogelijke oplossingsrichtingen. Dit van mij als onafhankelijke en objectieve derde draagt vaak bij aan het herstellen van een goede dialoog met uw medewerker. 

Vervolges kan ik een maatwerk voorstel voor begeleiding aanbieden. 

190 Euro

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21 % btw.

Van stress en burn-out naar duurzame inzetbaarheid

Door te investeren in het werkgeluk en welzijn van uw medewerkers investeert u in het succes van uw organisatie. Neem contact met mij op om meer te weten over hoe ik u kan helpen om stress- en burn-outklachten binnen uw organisatie aan te pakken.

Behoefte aan advies?

Graag kom ik bij u langs voor een kennismaking en een goed gesprek. Vertel me de uitdagingen rondom werkgeluk, stress en verzuim en ik voorzie u graag van goed en deskundig advies.