ūü¶Ā Download hier mijn gratis e-book ūü¶Ā

Terug in balans traject

In de drukte van het dagelijkse leven kan het voelen alsof stress en verplichtingen je leven overnemen, waardoor je verlangt naar een gevoel van balans. Met het Terug in Balans traject gaan we samen drie maanden actief aan de slag om de rust te herstellen, stress los te laten en je weer te verbinden met de balans die je zoekt.

terug in balans, burn-outcoach

Het leven is een constante stroom van verandering. Soms zijn deze veranderingen positief, zoals het begin van een nieuwe relatie, moeder worden of een nieuwe baan. Andere keren kunnen ze uitdagend zijn, zoals ziekte, verlies van een dierbare of stress op het werk. Wat deze veranderingen gemeen hebben, is dat ze ons uit balans kunnen brengen.

Oké, een beetje stress hoort erbij, maar je merkt dat je meer en meer uit balans raakt. Je gaat met minder plezier naar je werk. Thuis pieker je veel en voel je je onzeker, doe je het wel goed en komt het nog wel goed? Die gevoelens raak je ook niet zomaar meer kwijt.

Herken jij jezelf in één of meerdere van deze punten?

Je wil van die stress en dat gejaagde gevoel af. Je wil je weer energiek voelen en iedere morgen met goede zin wakker worden. Je wil rust in je hoofd en in je lijf en je weer zelfverzekerd voelen. En bovendien genieten van het leven, ook al zit het soms even tegen.

Grow through what you go through

Waarom kiezen voor het Terug in Balans traject?

Ik begrijp dat deze stress niet goed voor je is en ik ben er om je te helpen. Mijn Terug in Balans traject is speciaal ontworpen voor vrouwen zoals jij. Je in balans voelen komt niet zomaar terug, soms heb je meer nodig dan een gezellig avondje met vriendinnen of een lang bad. Met dit traject help ik je om stress de baas te zijn en weer evenwicht in je leven te cre√ęren. Zodat je weer rust ervaart, vertrouwen voelt en geniet van het leven. Dit traject heeft vooral een preventieve werking om een burn-out te voorkomen.¬†

Wat kun je verwachten:

Afhankelijk van jouw woonplaats en wensen vinden de gesprekken online plaats of in persoon, bij mij in de praktijk of in de natuur (wandelcoaching). Ben je nieuwsgierig hoe ik te werk ga, lees meer over mijn persoonlijke werkwijze. 

Investering in jezelf:

Dit waardevolle traject bied ik aan voor slechts ‚ā¨ 590,-

Voor werkgevers: alle genoemde prijzen zijn exclusief 21 % btw.
Voor particulieren: alle genoemde prijzen inclusief 21% btw

Ben je klaar om de balans in je leven te herstellen?

Aarzel niet langer en neem de eerste stap naar een evenwichtiger leven. Ik wil je helpen, zodat je rust, plezier en vertrouwen in je leven herwint. Klik hier om contact met mij op te nemen.

Handig om te weten

Wil je dit traject gaan volgen vanuit je re-integratie op je werk? Dan adviseer ik je navraag te doen bij je leidinggevende, want veel werkgevers zijn bereid dit traject te betalen om jouw inzetbaarheid te steunen en verzuim te voorkomen.

burn-out coach, wandelcoach Tilburg

Ben jij er klaar voor?

Twijfel je of een traject met mij jou echt op weg kan helpen, bel of mail mij gerust. Dan kunnen we eerst even kennismaken en kun je eventuele vragen die je nog hebt meteen stellen.