ūü¶Ā Download hier mijn gratis e-book ūü¶Ā

Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op alle webpagina’s binnen deze website. Door de website te gebruiken stem je in met deze disclaimer.

Algemeen

 

Lizette Brands coaching (KvK 74011243) verleent hierbij toegang tot de website https://www.lizettebrands.nl en publiceert hier teksten, beeldmateriaal en andere zaken die door Lizette Brands coaching en derden zijn geproduceerd en aangeleverd. Lizette Brands coaching heeft het recht om op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededelingen te hoeven doen. 

 

Beperkte aansprakelijkheid

 

De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks aanvaard ik geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid van gegevens zoals weergegeven op deze website. Alle informatie en in het bijzonder alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

 

Lizette Brands coaching heeft uitsluitend de doelstelling ge√Įnteresseerden in coaching te informeren over de bijdrage die mijn dienstverlening in de meest ruime zin van het woord kan leveren aan het behoud van gezondheid en welzijn of het herstel daarvan. Daarnaast stelt Lizette Brands coaching deze ge√Įnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van coaching in relatie tot welzijn in de breedste zin van het woord. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten of garanties worden ontleend. De resultaten van de diensten van Lizette Brands coaching zullen per¬†persoon verschillen. In het algemeen krijg je uit een coachtraject net zoveel resultaat als dat je er zelf in investeert. Het is aan jou om (met begeleiding van mij) doelen te stellen en mijn taak om jou te helpen deze te realiseren.

 

Indien je onder medische begeleiding staat, is het jouw verantwoordelijkheid om met de behandelaar te overleggen alvorens deel te nemen aan het coachtraject. Er kan geen beroep worden gedaan op een mogelijke aansprakelijkheid. Cli√ęnten met een persoonlijkheidsstoornis of verslaving (voor zover mij bekend) worden ten eerste doorverwezen naar de huisarts. Coaching is niet bedoeld om therapie of een medische behandeling van welke aard dan ook te vervangen. Ik ben niet medisch onderlegt, noch een zorgverlener. Ik stel geen diagnoses, behandel niet en geef geen medisch advies.

 

Auteursrechten

 

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Lizette Brands coaching informatie, beeldmateriaal, logo‚Äôs, bijlages en/of teksten van deze website te kopi√ęren, te verspreiden, te publiceren en/of te wijzigen. Alle rechten van intellectueel eigendom betreffende deze materialen liggen bij Lizette Brands coaching.

 

Deze website bevat informatie van externe bronnen. Hoewel ik de informatie met zorgvuldigheid gebruik, is Lizette Brands coaching niet verantwoordelijk voor de inhoud en correctheid van deze externe bronnen.

 

9 oktober 2023