🦁 Download hier mijn gratis e-book 🦁

Herstel en Balans traject

In het moderne leven lijkt het jongleren met werk, gezin en talloze verplichtingen een constante uitdaging te zijn. Soms voelt het alsof je in een eindeloze draaimolen zit, waar stress continu bij je is. In het Herstel en Balans traject werken we samen zes maanden aan het herstellen van je energie, het doorbreken van belemmerende patronen en het creëren van evenwicht in je leven. 

herstel en balans, burn-outcoach

Het leven kan soms overweldigend zijn. Er gebeurt van alles, grote en kleine veranderingen, en vaak ook nog eens tegelijkertijd. Met stress en burn-out klachten en het gevoel uit balans te zijn tot gevolg. Wanneer je tegen beter weten in maar lang genoeg door gaat, door zet en over je grenzen gaat, is het ook niet zo gek dat je die klachten ook niet zomaar meer kwijt raakt. Worstel je hier al maanden mee en zit je steeds meer tegen een burn-out aan? Het Herstel en Balans traject heb ik speciaal voor jou ontworpen. 

Herken jij jezelf in één of meerdere van deze punten?

Je wilt niet langer doorgaan op deze manier. Je voelt aan alles dat je dat ook niet gaat volhouden. Maar het lukt je niet om zelf de controle op je leven terug te pakken en uit de negatieve spiraal te komen.

Flowers grow back even after the harshest winters. You will too

Je wil van die stress en burn-out klachten af. Je wil je weer energiek voelen. Je wil rust in je hoofd en in je lijf en je weer zelfverzekerd voelen. En bovendien genieten van het leven, ook al zit het soms even tegen.

wandelcoacjing Tilburg, burn-out coach Tilburg

Waarom kiezen voor het Herstel en Balans traject?

Ik begrijp dat deze stress niet goed voor je is, en ik ben hier om je te ondersteunen. Mijn Herstel en Balans traject is speciaal ontworpen voor vrouwen zoals jij, met als focus het verminderen van stress, het voorkomen van een burn-out en het leren creëren van balans voor jezelf. In het leven is balans niet altijd vanzelfsprekend en soms heb je wat meer nodig om een negatieve spiraal te doorbreken. Met dit traject reik ik je de tools en begeleiding aan om stress effectief aan te pakken en weer evenwicht in je leven te herstellen. Het doel is om rust te herwinnen, vertrouwen te hervinden en weer volop van het leven te kunnen genieten.

Het is belangrijk dat je voldoende energie hebt om te werken aan nieuwe inzichten en keuzes. Soms zitten de stress en burn-out klachten je daar teveel voor in de weg. Je bent eigenlijk alleen nog maar aan het overleven. Dit intensieve traject is daar speciaal voor ontworpen en kent daarom een aantal fases.

Herstel van energie

We richten ons op jouw fysieke en emotionele energie. Samen onderzoeken we je slaapgewoonten, voedingspatroon, beweging, en dagelijkse routines. We identificeren (kleine) veranderingen die al kunnen leiden tot aanzienlijke verbeteringen, zodat je gevoel van stress snel minder wordt, jouw fysieke en emotionele veerkracht herstelt en je verder kunt groeien. 

Patronen herkennen en doorbreken

Deze fase kan soms best wel confronterend zijn. We gaan namelijk dieper in op jouw gedragspatronen en gewoontes en daarbij zul je het een en ander ontdekken over jezelf. We onderzoeken wat helpend is en wat je graag anders zou willen zien in je leven. Daarmee ga je stappen zetten richting een gezondere levensstijl en evenwichtiger leven en voel je je steeds meer ontspannen.

Herstel van werk

Ik begrijp dat stressklachten je vaak belemmeren in je werk, en soms kan je werk ook bijdragen aan je stressniveau. Daarom besteden we aandacht aan het herstellen van je relatie met werk op een gezonde en evenwichtige manier. Zodat je ook daarin weer stappen vooruit kunt gaan zetten.

Terugval preventie

Het voorkomen van terugval is essentieel. We werken daarom samen aan jouw plan om de kans op terugval in de toekomst te minimaliseren. Je leert hoe je stress en overbelasting effectief kunt herkennen en ermee om kunt gaan op een gezonde en veerkrachtige manier, zodat stress je niet meer zal overbelasten.

Wat kun je verwachten:

Afhankelijk van jouw woonplaats en wensen vinden de gesprekken online plaats of in persoon, bij mij in de praktijk of in de natuur (wandelcoaching). Ben je nieuwsgierig hoe ik te werk ga, lees meer over mijn persoonlijke werkwijze

Investering in jezelf:

Dit waardevolle traject bied ik aan voor slechts € 1.090,-

Voor werkgevers: alle genoemde prijzen zijn exclusief 21 % btw.
Voor particulieren: alle genoemde prijzen inclusief 21% btw

Ben je klaar om de balans in je leven te herstellen?

Aarzel niet langer en neem de eerste stap naar een evenwichtiger leven. Ik wil je helpen, zodat je rust, plezier en vertrouwen in je leven herwint. Klik hier om contact met mij op te nemen.

Handig om te weten

Wil je dit traject gaan volgen vanuit je re-integratie op je werk? Dan adviseer ik je navraag te doen bij je leidinggevende, want veel werkgevers zijn bereid dit traject te betalen om jouw inzetbaarheid te steunen en verzuim te voorkomen.

burn-out coach, wandelcoach Tilburg

Ben jij er klaar voor?

Twijfel je of een traject met mij jou echt op weg kan helpen, bel of mail mij gerust. Dan kunnen we eerst even kennismaken en kun je eventuele vragen die je nog hebt meteen stellen.