ūü¶Ā Download hier mijn gratis e-book ūü¶Ā

Ik ben Lizette Brands

Als coach begeleid ik je intensief, zodat je jouw problematiek zelf leert oplossen. Ik ben jouw luisterend oor, je spiegel, je klankbord, je stok achter de deur, je proefpersoon en je cheerleader. En wanneer we ons traject afronden, weet jij precies hoe jij jouw balans voortaan wilt aanpakken om stress achter je te laten en te genieten van jouw leven.

burn-out coach, wandelcoach Tilburg

Wat je van mij wilt weten

Be a cactus in a world of delicate flowers

Mijn achtergrond

Ik ben uitgebreid opgeleid als coach. Na mijn HBO opleiding op HR gebied heb ik de post-HBO vervolgopleiding in organisatiepsychologie afgerond. De afgelopen jaren heb ik mijzelf verder ontwikkeld en gespecialiseerd met erkende coachingsopleidingen op het gebied van burn-out coaching, wandelcoaching en life coaching.

Ik ben ook NOBCO-coach, met andere woorden ik ben lid van NOBCO (Nederlandse orde van BeroepsCoaches) en garandeer daarmee kwaliteit van coaching. Daarbij hoort ook dat ik periodiek deelneem aan intervisie met andere coaches, zodat ik mezelf als coach blijf ontwikkelen. Ik ben aangesloten bij de vakgroep vitaliteit, stress en burn-out. En ik geloof in een leven lang leren. Ik volg daarom regelmatig een vervolgopleiding of cursus.

Al bijna 20 jaar werk ik als HR adviseur met ervaring bij verschillende corporate en kleinere organisaties, profit en non-profit. Ik ken de wet- en regelgeving op het gebied van werk en arbeid, zoals je rechten en plichten bij ziekte, de rol van de bedrijfsarts, enzovoorts uitstekend. Het spanningsveld van wat jij denkt aan te kunnen of nodig te hebben en wat je werkgever van je verlangt ken ik ook maar al te goed. Deze kennis en ervaring komen goed van pas in de coaching, omdat werk en/of ziekteverzuim regelmatig een rol speelt.

Als ervaringsdeskundige ben ik bekend met

Mijn visie op coaching

Mijn visie op coaching is dat alle oplossingen, vaardigheden en antwoorden al in jou aanwezig zijn. Ik ben er als jouw begeleider om deze naar boven te halen door middel van gesprekken en oefeningen. Ondanks dat ik ervaringsdeskundige ben op verschillende thema’s zoals moederschap en werk, is mijn pad geen handleiding voor jou. Waar passend zal ik suggesties doen, maar het echte werk is aan jou. Alleen zo kom je tot de keuzes die bij jou passen. De inhoud van mijn trajecten zijn altijd maatwerk en gebaseerd op jouw behoefte.

Ik sta voor een persoonlijke benadering. Ik ben geen onderdeel van een grote organisatie of club van coaches. Kies je voor mij, dan heb je continu met mij te maken. Het verkennen van een wederzijdse klik is daarom belangrijk en dat doen we tijdens een gratis kennismaking. 

Weetjes over mij

Genoeg over mij. Nu jij?

Twijfel je of een traject met mij jou echt op weg kan helpen, bel of mail mij gerust. Dan kunnen we eerst even kennismaken en kun je eventuele vragen die je nog hebt meteen stellen.